Een mooi bruidsboeket mag natuurlijk niet ontbreken bij één van de mooiste dagen van je leven en kan dan ook een extra dimensie geven aan een onvergetelijk dag. Of het nu gaat om een bruidsboeket,  corsages, bloemstukken voor op de auto of boeketjes voor bruidsmeisjes, elk bloemwerk is uniek. Het is belangrijk dat het bloemwerk op elkaar aansluit en helemaal naar wens is.

Wellicht heb je al een idee wat voor soort bloemwerk je wilt. Het is daarom altijd goed om aan de hand van voorbeelden inspiratie op te doen. Uiteraard kunnen wij je, met inmiddels ruim 10 jaar ervaring, ook adviseren en samen het bruidswerk samenstellen.

Tevens verzorgen wij bloemwerk op trouwlocaties. Uiteraard wordt dit  zorgvuldig afgestemd op het andere bloemwerk en op de sfeer in de kerk of feestzaal. Wij nemen dit volledig voor je uit handen, zodat je optimaal kunt genieten van de dag.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Hieronder vind je diverse voorbeelden van bruidswerk.

 

Een biedermeier boeket

Een biedermeier is een compact boeket dat zich kenmerkt door één of meerdere materialen die strak tegen elkaar gebonden worden. Dit boeket kan met een naar eigen gekozen bloem gemaakt worden.

De stelen worden afgewerkt met een bijpassend lint. Daarnaast kunnen er ook kristallen of parels in het boeket verwerkt worden.

Een biedemeier boeket is al te bestellen vanaf € 50,-.
(De prijs is afhankelijk van de bloemkeuze)

Hieronder vind je diverse voorbeelden van biedermeierboeketten

 

  

 

 

 

Een druppelbruidsboeket

Deze vorm wijkt niet veel af van het biedermeierboeket. Een druppelvorm zegt het al, het is een bruidsboeket wat in een punt uitloopt. Ook voor dit boeket zijn alle bloemen mogelijk.

Een druppelbruidsboeket is te bestellen vanaf € 50,-
(De prijs is afhankelijk van de bloemkeuze)

(Foto’s volgen nog)

 

De stafvorm bruidsboeket

Een stafvormig bruidsboeket is een boeket wat bestaat uit een aantal statige bloemen met lange stelen. De bloemen worden bovenin strak bij elkaar gebonden en de stelen kunnen afgewerkt worden met ijzerdraad of lint. Het boeket word vaak op de arm gedragen. Het is een zeer strak en modern boeket.

Een stafvormbruidsboeket is te bestellen vanaf € 40,-
(De prijs is afhankelijk van de bloemkeuze)


  

Arondskelk stafboeket:
Dit stijlvolle bruidsboeket bestaat uit 3 kelken en staalgras. Helemaal afgewerkt en omwikkelt met zilver ijzerdraad. Simpel, maar chique met een bijpassend heren corsage.


Het watervalbruidsboeket

Het waterval bruidsboeket lijkt enorm veel op het druppelbruidsboeket. Het verschil is dat bij een waterval het boeket veel langer en groter is opgezet dan bij een druppelbruidsboeket. Om een watervalboeket echt tot zijn recht te laten komen wordt dit boeket geheel op draad gezet om zo alle bloemen op de juiste plaats te zetten.

Een watervalbruidsboeket is te bestelen vanaf € 75,-
(De prijs is afhankelijk van de bloemkeuze)

(Foto’s volgen nog)


Vrijevorm bruidsboeket

Tegenwoordig is alles mogelijk. Draadframes, tasjes, pols- of armbruidsboeket. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Hieronder vind je diverse voorbeelden van vrijevorm bruidsboeketten. Heb je zelf een idee? Neem contact met ons op en wij gaan het voor je maken.

Prijs is op aanvraag. 

(Foto’s volgen nog)

 

Overige voorbeelden:

  

Geurend boeket:
Deze roos is niet alleen prachtig maar heeft ook een heerlijke geur. Met een mooie rand van omgevouwen aspiditsrabladeren wordt het een echt juweeltje. De bruidegom draagt een mooi bijpassend corsage en in het autostuk zitten dezelfde rozen verwerkt.

 

   

Papaver met parels:
De stelen van dit boeket zijn lang gelaten en mooi afgewerkt met sisal. De combinatie van de rozen, papaver en het riet is hier een prachtig geheel. Mooi afgewerkt met een klein speldje in elke papaver. De corsage en het autostuk zijn geheel aangepast aan het bruidsboeket.


Corsages

Orchideeën corsages:

De corsages zijn gemaakt op een uitgesneden aspidistablad. Op het blad zit een schitterende orchidee bevestigd. Deze corsage wordt met een magneetje op het pak bevestigd.