Ik ben Nelleke Jansen, een geboren en getogen Tielenaar.

Op jonge leeftijd wist ik al dat ik Bloemiste wilde worden. Ik ben typisch iemand die graag met mijn handen werkt, altijd al geïnteresseerd was in bloemwerk en ik merkte dat ik erg creatief was.

Na de middelbare school was het voor mij dus duidelijk wat mijn vervolgopleiding zou zijn. Ik ben naar het Wellantcollege in Houten gegaan en heb daar mijn niveau 3 diploma Vakbekwame Medewerkster behaald. Na een jaar werken in een bloemenwinkel merkte ik dat ik meer wilde leren over het vak. Vandaar dat ik de deeltijdopleiding Natuur- en Vormgeving niveau 4 ben gaan volgen aan het Groenhorstcollege in Velp. Ook deze opleiding heb ik met succes afgerond.

Naast mijn werk en opleiding ben ik de uitdaging op gaan zoeken door deel te nemen aan het NK- Junioren Bloemschikken De Zilverentulptrofee 2009. In de voorronde werd ik 1ste en bij de finale behaalde ik de 3de plaats. Trots; om dit resultaat te behalen tijdens mijn eerste wedstrijd. Het smaakte naar meer. Vandaar dat ik in 2010 besloot om mezelf in te schrijven voor de senioren NK-bloemschikken De Goudentulptrofee. Net op het randje bij de voorronde plaatste ik mezelf voor de finale waar ik uiteindelijk de 6de plaats haalde.

Door alle ervaring die ik opgedaan had, merkte ik dat mijn ambitie om een eigen bedrijf te starten steeds groter werd. Over de naam hoefde ik niet lang na te denken Bloem & Passie. Het is inmiddels al tien jaar geleden dat ik dit bedacht heb en vind hem nog steeds passend. Want met veel passie beoefen ik mijn beroep uit en ben ik één van de mensen die kan zeggen dat ik van mijn hobby, mijn beroep heb gemaakt.

In 2013 ben ik uiteindelijk naast mijn voormalige baan, rustig aan begonnen met Bloem & Passie; verzorgen van bloemwerk, rouw- en trouwwerk en het geven van creatieve workshops. Nu is voor mij de tijd aangebroken om mijn bedrijf te laten groeien en hopelijk in de toekomst mijn droom te kunnen verwezenlijken, namelijk een eigen bloemenwinkel.

Uiteraard heb ik jullie hiervoor nodig, dus mocht je iets op het gebied van bloemwerk nodig hebben of een workshop willen volgen, denk aan mij. Bij Bloem & Passie is alles mogelijk!

Veel plezier met het bekijken van mijn website. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op via: info@bloemenpassie.nl

Met vriendelijke groet,

Nelleke Jansen