Bij een workshop speelt vooral het interactieve karakter een belangrijke rol. Onze bijzondere, actieve en creatieve workshops zijn alles wat je nodig hebt om een geslaagd uitje te hebben en je kunt er thuis nog van nagenieten. Uiteraard wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje.

Wij geven seizoensgebonden workshops waar je jezelf individueel of met meerdere personen voor op kunt geven. Denk bijvoorbeeld aan de Paas-, Herfst- en Kerstworkshops. De data van deze workshops zijn van te voren al bekend. Kom je met een groep van 5 of meer personen, kunnen we altijd gezamenlijk een andere datum prikken. Voor de data van de geplande workshops verwijzen wij je naar onze agenda.

Zoals hierboven vermeld worden er ook groepsworkshops georganiseerd. Denk hierbij aan vrijgezellenfeestjes, Lady’s Night, familie-uitjes etc. Ook dit is te boeken vanaf 5 personen (maximaal aantal is bespreekbaar) en deze zijn naar eigen wensen in te vullen. Je kunt, in overleg, zelf een datum en tijd bepalen. Het is mogelijk om de workshop uit te breiden met een High Tea.